Steeds vaker wordt mij gevraagd om ook sounddesign te doen voor een project. Dat doe ik graag. Het is geweldig om een een film te voorzien van de juiste geluideffecten of als er geen beeld bij is het verhaal te illustreren met geluiden. Hieronder een aantal projecten met sounddesign van mijn hand.

00:00
00:00
 1. Fit to Fly Deel 1: Fuck Holland Het eerste hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 2. Fit to Fly Deel 2: Protocol Het eerste hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 3. Fit to Fly Deel 3: Elvis leeft Het eerste hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 4. Fit to Fly Deel 4: Waar is mijn schaapje Het eerste hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 5. Fit to Fly Deel 5: Slivovitsj Het eerste hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 6. Mondriaan Deel 1: De Rode Boom Het tweede hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 7. Mondriaan Deel 2: Pier en Oceaan Het tweede hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 8. Mondriaan Deel 3: De Brand Muur Het tweede hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 9. Mondriaan Deel 4: De Potkachel Het tweede hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 10. Mondriaan Deel 5: De Victory Het tweede hoorspel waar ik sounddesign voor heb gedaan. Alle bijkomende audio techniek was ook van mijn hand.
 11. Het zoek geraakte schepje Tekst en stem Jos de Jong. Opname, muziek en sounddesign Reinder van der Put. Gemaakt voor de wedstrijd 'Korte Golf' 2014
 12. Carline joue a cache cache Gemaakt voor een franse peuter. Tekst en Illustratie Gerda Muller. Stemmen Clementine Darros Schook. Opname & Sounddesign Reinder van der Put. 2004

Your web browser does not support HTML5 audio. Please update to a newer web browser.

© 2022 Reinder / Mail Me